SimpleLove -

Hva spiste verdens tykkeste mamma til jul ?


Blogg - Kommentarer 3

To velvoksne kalkuner (hver på drøyt 11 kilo), to marinerte skinker, nesten syv kilo poteter (hvorav både stekte og i form av potetmos), fem brød, flere kilo stuffing, to liter saus, to liter tranebærdressing og nesten ti kilo grønnsaker. ALENE!!!

Det er hva jeg jobber med akkuratt NÅ! Skal ha presentasjon om næringsstoffer i Naturfag. Jeg må få bra karakter fordi naturfag er det fage jeg er best i. Liker det ikke noe spessielt, vi har bare så kul lærer.

Hun Donna Simpson (verdens tykkeste mamma) tjener penger via en nettside hvor folk kan bettaler for å se henne spise. ÆSJ! ÆSJ! ÆSJ! Hvor skrudd er ikke det?

I dag er det faktisk bare 3 dager og 1 uke til Justin Bieber konserten og på torsdag skal Jeg og 7 kanskje 8 dra å se Never Say Never (i gjenn :P).

Jeg bare sier det. Jeg har 124 bilder av Justin Bieber på rommet.

 

 

LUV THIS SONG!

 

 

She's like Bieber, Bieber. And I'm like Bieber, Bieber, Bieber, Bieber. Haha

Fordi jeg har lite LIV


Blogg - Kommentarer 8

Hvor mange ganger kan Justin Bieber si "Like" i løpet av et 11 minutters intervju?

 

Haha, nå går jeg rundt å sier "She was like Bieber, Bieber" hele tiden.

The most amazing movie ever !!!!


Blogg - Kommentarer 2

NEVER SAY NEVER er den beste filmen som noen gang er laget! Den var så drit kul. Den var så fin. Anbefaler ALLE å se den,uansett om du er fan eller ikke. Det som var litt kult er at jeg og kine fikk lilla 3D briller pluss stor plakat, jippi. men noe som var litt iriterende var at de trakk rad og setenummer og den som satt på det sete vant en t - skjorte, en cd og en bok (justin Bieber ting) og Kine satt på rad 5 sete 2 og det var rad 6 sete 2 som vant. Etter filmen gikk vi litt rundt i byen og gikk innom noen butikker og sånt og da vi kom til youngstorget var det en konsert der med Stella Mwangi og Madcon. Så dagen i dag har vært helt SUPER.

 

 

Hvem av mine venner blir med å se den på Onsdag ???

 

Trist


Blogg - Kommentarer 3

Jeg syntes veldig synn på den jenta. Hun er jo kjempe pen.

Vill du ha en god latter ?


Blogg - Kommentarer 0

Sorry for at jeg ikke har blogget, men har vert opptatt med skolearbeid. Denne filmen er så utrolig morsom, haha. Hold på å le meg i hjel!

 

Happy Day


Blogg - Kommentarer 2

Hei, i dag har jeg vert med Helena. Vi koste oss masse, vi gjorde egentlig ikke noe spessielt, men vi hadde det kjempe gøy. Vi tokk faktisk 200 bilder. Men for dere som ikke følger med så har Justin Bieber bursdag i dag. Og det er bare en månede til Inga, Ina, Kine og jeg skal på Justin Bieber konsert!!!

Helena.

 

Det bilde her er jævla skummelt!

 

Og siden Helena insisterte skal jeg legge ut bilde av hva jeg har kjøpt i det siste.

Veske - Bik Bok kr 99 Mobilveske - Monki kr 99 Genser - Gina tricot kr 49 (salg) Smykke - New Yorker kr 69 Ring - Gina tricot kr 79

Bye <3

 

Grattis! Ser dere at han har ny sveis ???

+ Legg til som venn

ARKIV


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011KATEGORIER


Blogg


Designet er laget av hanne ©
hits