SimpleLove -

nei nei nei nei nei NEI!


Blogg - Kommentarer 6

Jeg er hekta på One tree hill. Jeg lovet meg selv at jeg aldrig skulle begynne å følge med på det, men jeg skulle bare se hva som skjedde i neste episode, også neste, og neste, og neste, og neste! Nå må jeg liksom bare se på. Sorry for litt dårlig blogging de siste dagene jeg har vært veldig optatt med revy, og så er mamma i Alta. Jeg har også opptat i hele dag, var på shopping i bokstaveien. Jeg fikk faktisk kjøpt et parr solbriller, en genser, en bluse og to ringer for 270 kr. Jeg var også innom den gigantiske h&m butikken. Den hadde fem etasjer, FEM. Jeg koste meg også masse med inga i går. Vi så eclipse i garasjen min, vi har foresten fått lærret og projektør i garasjen. Sorry for mye info i dette innlege, jeg er bare veldig overtrøtt. God natt

NEW BUYS


Blogg - Kommentarer 3

 

Mamma er BEST


Blogg - Kommentarer 1

Ok, jeg må si at mamma sine muffins er de beste i hele værden (også mamman til Helena sine da). Jeg tror ikke jeg er den eneste som syntes det, de er bare UTROLIG gode og hun lager forskjellig hver gang. Hun er så kreativ. Denne gangen ble det sjokolade muffins på pinne med hvit sjokolade krem på toppen, DE VAR GODE!!!

 

 

Jummy. Muffins er liksom vår ting. Hver gang det er sånne greier på skolen, eller vi får besøk eller at det er bursdager og sånt baker vi muffins.

Mamma har bursdag i dag


Blogg - Kommentarer 0

Gratulerer med dagen mamma :DMuffinsene jeg og kine bakte på mandag.

It's hard to sleep when i feel like this


Blogg - Kommentarer 1

galaxy egg


Blogg - Kommentarer 13

    Canon EOS 500D


Serier jeg anbefaler


Blogg - Kommentarer 5Pretty Little Liars - Dette er en kjempe spenende serie som man blir helt hekta på. Den er litt skummel noen ganger, men det er min mening og faren min måtte ta med meg ut av kinoen når vi så lilo og stitch når jeg var 7, så skummelt for meg er kanskje ikke skummelt for deg. Serienhandler om fire jentersom holder på store hemmeligheter, et år etter at venninnen deres,Alison forsvant og mest sansynelig ble drept drept begynner de å få meldinger og brev fra en kaller seg A. I melingene står det om ting som bare Allison visste om.                                                              

 Glee - glee er en sånn feelgood serie, man kan vell kalle det en musikal serie. Glee handler om skolekoret/glee club på William McKinley High, desverre er ikke glee club veldig populært ved skolen, så medlemmene må bli vant til å bli slushet ned og utstøtt spessielt av skolens cheerleader trener Sue.

 No ordinary Family - Når jeg begynte å se på denne serien tenkte jeg at dette var en dårlig serie som jeg ikke kom til å følge med på, men etter tredde episode ble jeg helt hekta, jo lengere man kommer ut i serien jo mere spennende blir den. serien handler om familien Powell, som etter en fly kræsj, får superkrefter, men de opdager eterhvert at de ikke er alene.

 Hellcats - Hellcats handler om cheerteamet Hellcats, jeg trodde at det skulle være en sånn typisk cheerleader serie, men den var ikke sånn i det hele tatt. Veldig kul serie som dere burde se. 

 

Dere kan se alle disse seriene på http://www.letmewatchthis.ch/. Du trykker på TV SHOW knappen og søker på serien du vill se. De linkene som er tryggest er de fra Putlocker, Megavideo, zshare og Wisevid.Jeg tror jeg må spy


Blogg - Kommentarer 1

I dag har vært en utrolig digg dag. Jeg og familien min dro til ingærstrand og koste oss masse. Det var deilig å vasse i saltvann og sitte med føttene ned i sanden.


Ok jeg må si at mine sandslott skills er på bunn, dette er garantert det mest misslykka sandslotte jeg noen gang har sett!    Er ikke det de søteste påske eggene du har sett? 


Men nå tror jeg jeg kommer til å spy snart, sånn går det når man spiser for mye påske egg :/

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Blogg - Kommentarer 1
Justin Bieber på NRK1 kl. 23.15


Blogg - Kommentarer 11

Justin Bieber er på Grammy Awards i dag.


It's easter


Blogg - Kommentarer 2


 

 I Morgen blir det påske egg!

Bildene fra Fashion Awards


Blogg - Kommentarer 1

 

Fuck it


Blogg - Kommentarer 6

ARG! Blogg.no nekter å laste opp bildene mine!!?!!?!?!  --_-- 

 

 

Jeg elsker denne sangen. Den er så utrolig fin.

my favorite youtubers


Blogg - Kommentarer 0

Kingsley

 

Shane Dawson

 

 

Charlieissocoollike

 

Sam Tsui

 

Christina Grimmie 

Vi vant Fashion Awards


Blogg - Kommentarer 2

Ok, fra og med i dag SKAL jeg begynne å blogge hver dag! Det lover jeg dere. Det var ikke veldig overaskende at klassen min vant Fashion Awards, haha. Dere som ikke vet hva det  er, fashion awards er et "moteshow" 9. klasse har hvert år. Da lager alle klassene hver sin koreografi og hviser fram klærne (som er laget av søppelsekker.) vi har laget i kunst og håndtverk. Jeg hadde tengt å legge ut bildene, som mange har mast om nå, men det går ikke. ARG!

 

 

 

 

 

 

Nytt design


Blogg - Kommentarer 8

 

  Hei. Lenge siden sist. Det er mye som har skjedd siden jeg la ut et innlegg på denne bloggen. 

 

  • Jeg og Inga var på Justin Bieber konsert 

   

  

   

   

 

  • Helena hadde bursdag

   

  Ida og Marte

   

  Helena <3

   

  Stina

   

  Meg (ugh)

   

  Jeeviga, Marte og Camilla 

 

  • Jeg har fått denne sangen på hjernen

    

 

  • Jeg har funnet den kuleste versonen av Barbra Streisand - Duck sauce

 

    

 

  • og jeg fikk 5er på søppelsekken min! Der som ikke skjønte det får vite mere om det på mandag.

 

  

+ Legg til som venn

ARKIV


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011KATEGORIER


Blogg


Designet er laget av hanne ©
hits