SimpleLove -

Må Høres!


Blogg - Kommentarer 0

Denne sangen hørte jeg på CSI:NY episoden som gikk på onsdag. I'M IN LOVE!

Byen med Helena og Anna


Blogg - Kommentarer 0

I dag dro jeg, Helena og Anna ned til byen, og jeg ble invitert litt sent så jeg fikk litt dårlig tid, så jeg fant nettopp ut at jeg har gått med toppen min bak frem i hele dag. Vi tok t-banen ned til majorstuen og gikk ned bokstadveien og endte opp i slottsparken. Så gikk vi vidre til karl johan og var der helt til Helena ble henta. Etter det dro jeg og Anna ned til Aker Brygge og surra litt rund der før vi gikk bort til jernbane torget og tok t - banen hjem. Vi så foresten Maria Mena på t - bane stasjonen. I dag var det seriøst så varmt at jeg hooldt på å smelte bort, det gikk jo nesten ikke ann å sitte i sola. Jeg må også bare si at den iskaffen på deli de luca, den tine iskaffen som er i en slush maskin, er veldig ,veldig god. 

Ekkorn som hopper ned fra t - baneskinnene.

Innkjøp


Blogg - Kommentarer 1

26.jul.2011


Blogg - Kommentarer 0

Trist


Blogg - Kommentarer 0

Jeg har ikke hatt mulighet til å blogge, fordi når jeg hadde internett hadde jeg ikke pc og når jeg hadde pc hadde jeg ikke internett. I dag har jeg egentlig bare sittet forran tvn og følgt med på nyhetene. Det er utrolig trist det som har skjedd og jeg er liksom i sjokk, sånt skall liksom ikke skje. Det er sånne ting som skjer ute i den store verden, ikke i lille norge. mine tanker går til de skadde og drepte og familiene deres. Hvis jeg ikke hadde vært i Alta nå hadde jeg kanskje vært der. Man blir bare utrolig sint og frustrert.

Rebecca Blacks nye sang


Blogg - Kommentarer 12

Jeg må innrømme at den ikke er like ille som friday, men det er garantert veldig mye auto-tune og sangen er litt iriterenede. Men det er på langta nær så ille som jeg hadde forventet. Her kan der bedømme selv.

 Rebecca Black - My Moment

 

- hva syntes du ???

Blogg anbefaling


Blogg - Kommentarer 0

Siden jeg ikke har så mye å blogge om, tenkte jeg at jeg kunne gi en liten blogg anbefaling. Denne bloggen fant jeg faktisk helt tilfeldig, fordi når jeg kjeder meg (virkelig kjeder meg) så går jeg inn på blogg.no, holder pilen over "bloggshout" området, lukker øynene og trykker på en helt tilfeldig. Jeg kom inn på en blogg som heter inggus.blogg.no

Bloggen hennes handler om, eller skall handle om utvekslingsåret til Ingerborg i USA. Dette var en blogg som var midt i blinken for meg, fordi jeg har også veldig lyst til å dra på et utvekslings år, og jeg vil også lese en blogg om andre kulturer og sånt, ikke bare kjedelige Norge. Hun møtte vertsfamilien sin i dag tror jeg, men hun og familien hennes dro tidligere til USA på ferie og hun drar rett derifra til Arizona hvor hun skal bo. Et pluss er at hun også har veldig bra stil.

Så var jeg hjemme


Blogg - Kommentarer 0

For ca. 8 timer siden, men det spiller vel ingen rolle? Jeg blir ikke hjemme lenge da, i morgen skal jeg nemlig til sverige på harrytur og så drar jeg til Alta. En eller annen gang etter det skal jeg til Toten også. Blir mye bilkjøring her, hvis jeg har regnet riktig blir det noe sånt som 15 timer i bil, med mase, klage, syte, klype, slå, gråte, bæsje, søle lillesøster ved siden av meg. Nei da, hun er ikke så ille, eller . . . 

HYTTETRYNE!!! uten sminke og greier.

I'm in the fjells


Blogg - Kommentarer 2

And pekas of dat it is relly bad internet !!!! and relly bad inglisjh. LOL

Bilder fra hytta


Blogg - Kommentarer 0

Her er noen bilder som jeg og kine tok da vi var på hytta. Nå fant jeg netopp ut at jeg skal på den andre hytta mi i morgen, så da må jeg pakke, igjen. Foresten den isen dere ser på bildet litt lenger ned, er den beste isen i hele værden (bortsett fra Ben&Jerry's da) det er mint og sjokolade is, den er så god! Det går også ann å kjøpe en mint og sjokolade is på butiken den heter "New Dream Mint & Sjokolade" fra Diplom-is. Men nå skal jeg se på The Big Bang Theory. Bye! 
Sofie tok bilde av oss

YouTube


Blogg - Kommentarer 1

Her er noen videoer som jeg og Kine så på når vi var på hytta. Dere burde se flere av videoene og subscrive til de du syntes var morsome :)

 

OwnagePranks

 

 Theatre of life 

 

 

 California on . . . . . . .  

One Time


Blogg - Kommentarer 0

I dag er One Time 2 år ;D

 

07.jul.2011


Blogg - Kommentarer 0

i dag dro jeg og kine til hytta mi. Og jeg er stolt, fordi vi fant fram til bussterminalen helt selv. Nesten. Når vi kom fram lærte jeg kine å kjøre båt, og etter det syklet vi til butikken og jeg ble klissblaut på buksa fordi sykkelsetet var en jævla svamp! Nå har vi nettopp sett Knight and Day på Letmewatchtihis.com, og nå sitter vi bare og loker på pcn.

Hva gjør du akkurat nå?

Ny tegning


Blogg - Kommentarer 3

. . .


Blogg - Kommentarer 0

Tumblr_lnm8gkhpiw1qddr3vo1_400_large

Veronica Maggio - välkommen in

Justin Bieber tema til Google chrome


Blogg - Kommentarer 0

Du kan laste ned Google chrome(nettleser som f.eks. internet explorer og firefox)  HER og Justin Bieber temaet HER. Jeg anbefaler Google chrome, det er en veldig ryddig og rask nettleser som er lett å forstå.


Creepy Doll


Blogg - Kommentarer 2

LG optimus 3D


Blogg - Kommentarer 0

Nå kan iPhone egentlig bare gå og dø. Den er old news. I dag kom Øyvind hjem med LG optimus 3D og den er helt RÅ! Den tar bilde og filmer i 3D pluss at noen av menyene er i 3D. Og det som er bra er at nå får jeg kanskje mamma sin LG optimus 2x. 


to kameraer for å ta 3D blider/film

 

- Kul ikke sant ?


+ Legg til som venn

ARKIV


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011KATEGORIER


Blogg


Designet er laget av hanne ©
hits