SimpleLove -

ELSKER


Blogg - Kommentarer 1

OSLO


Blogg - Kommentarer 4
NY BOK


Blogg - Kommentarer 1


Vi har fått en bok av engelsklæreren som vi skal lese, det er en helt grei bok. Ikke superspennende, men ikke kjempe kjedelig heller. Men noe som er utrolig rart er at to av personene i boka heter sodapop og ponyboy, det er liksom de ordentlige navnene dems.
TIL INGA


Blogg - Kommentarer 1

Inga glemte matteboka si på skolen og vi har mattprøve i morgen. Så disse bildene er til henne :)
CAKEPOPS


Blogg - Kommentarer 0MIN DAG


Blogg - Kommentarer 4

I dag har vært en super, men veldig slitsom dag. Den begynte med at jeg våknet av vekke klokka mi kl 06.30, typisk meg å glemme å slå den av. Jeg var i værtfall lys våken da mamma kom og vekket meg. Så i nesten hele dag har jeg fikset lokalet konfirmasjonsfesten min skal være i. Jeg var å klippet meg, det er altid like morsomt fordi jeg får ALTID høre "SÅ MYE HÅR", "SÅNT HÅR HAR IKKE JEG" og "SÅ HELDIG DU ER". Det endte med at to stykker sto å fønta håret mitt og den tredde MÅTTE bare kjenne på det. Jeg nappet også brynene mine, var vell på tide å gjøre det. Men FY FAEN det var vondt, jeg trodde serriøst jeg skulle dø! Nei da (jo da). Det so var litt kult var at jeg fikk 50% rabbat fordi jeg har konfirmasjon i morgen. 


Nå skal jeg kose meg med denne:BEAUTIFUL THINGS


Blogg - Kommentarer 0LATEST BUY


Blogg - Kommentarer 0AFTER SCHOOL


Blogg - Kommentarer 0

 

PEARLS


Blogg - Kommentarer 0

LOVE, LOVE, LOVE!


Blogg - Kommentarer 0

10 ÅR SIDEN


Blogg - Kommentarer 2

when dreams come truedknyprgirlJust teenage dream.Welcome to another day.Killing myself slowlyspangled star | Flickr - Photo Sharing!WTC Tribute in Lights - 6 years after the attack by Noam Galai | Chung Designstoohotfortnr: March 20089/11: The 25 Most Powerful Photos Photos | 9/11: The 25 Most Powerful Photos Pictures - Yahoo! News♠ Surprise Box//CAUSE EVERYTIME YOU HOLD ME IN YOUR ARM, I'M COMFORTABLE ENOUGH TO FEEL YOUR WARMTH - //IDAG TÄNKER JAG PÅ ER - jlaven - Starta en gratis blogg och börja blogga själv.thecoolkid?

HOMEWORK


Blogg - Kommentarer 2


+ Legg til som venn

ARKIV


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011KATEGORIER


Blogg


Designet er laget av hanne ©
hits